refurbished iphone

Het voordeel van een refurbished iPhone

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die voor een refurbished telefoon gaan. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen? Sommigen zeggen dat een tweedehands telefoon minder goed werkt of dat de batterij sneller leeg is. Is dit ook zo? Met de juiste zorg en onderhoud hoeft dit helemaal niet zo te zijn en kan een tweedehands telefoon even lang mee gaan als een nieuwe. Lees hier de voordelen van een refurbished apple iPhone 7 en waarom je juist voor een tweedehandse moet kiezen.

Goede kwaliteit en prijs verhouding
Niet alleen is een refurbished apple goedkoper dan een nieuwe iPhone, de telefoon is ook nog eens technisch nagekeken, getest en gereinigd. Je krijgt de beste kwaliteit en een wettelijke garantie van 2 jaar. Bestel je bij ons voor 23.00 uur ’s avonds, dan heb je je Apple toestel morgen in huis. Naast snelle levering, vinden we het ook belangrijk om een goede service te bieden wat betreft onderhoud. Je Apple iPhone is dan ook geheel nagekeken, gerepareerd en schoongemaakt.

Uitgebreid assortiment
Nu is het niet zo dat we alleen maar de oudste Apple iPhone tweedehands verkopen, ook nieuwere modellen zoals de iPhone 8, XS en XR staan ook in ons assortiment. De refurbished iPhones zijn allemaal nagekeken, gerepareerd waar nodig en schoongemaakt. Kijk gerust in ons assortiment voor andere Apple; we verkopen namelijk ook Macbooks, iMacs en iPads. Keuze genoeg.

Goed voor het milieu
Goede kwaliteit/prijs en een uitgebreid assortiment is natuurlijk erg fijn, maar een refurbished iPhone is ook nog eens goed voor het milieu. Door een toestel opnieuw te gebruiken, geef je het een tweede leven. Telefoons bevatten vaak hier en daar plastic onderdelen, dus het is zonde om telkens dat plastic weg te gooien. Door een refurbished telefoon te kopen draag je bij aan energie- en materiaalbesparing. Je levert letterlijk een bijdrage aan het milieu.