telefoon reparatie

Meld je aan bij NTRK Amsterdam als je telefoons repareert

Als je telefoon stuk gaat wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt want je kunt deze nu eenmaal niet lang missen. Of het nu een kleine reparatie of een groter probleem betreft, als je ervoor kiest je telefoon te laten maken bij een monteur die is aangesloten bij NTRK kun je er zeker van zijn dat de reparatie goed geschiedt en je weer een goedwerkende telefoon tot je beschikking hebt.

Voordelen voor de klant

Als de monteur in kwestie aangesloten is bij NTRK betekent dit voor jou als klant het volgende. Om te beginnen laat je je telefoon repareren bij een erkend bedrijf. Omdat het bedrijf of de monteur in kwestie zijn aangesloten bij NTRK hebben ze zich aan hun regels te houden hetgeen voor jou als klant kortweg inhoudt dat ze professioneel werken en garantie geven. De garantievoorwaarden zijn duidelijk voor jou als klant en de aangesloten bedrijven leveren kwalitatief goed werk. De werkzaamheden worden regelmatig gecontroleerd om te zien of de bedrijven nog aan alle gestelde eisen voldoen.

Problemen worden snel en goed opgelost

Mocht je een (waarschijnlijk ingewikkeld) probleem hebben met je telefoon dat niet door de monteur die jij benaderd hebt opgelost kan worden kan hij of zij een beroep doen op de diensten van NTRK en wordt het voor je opgelost. Op die manier hoef jij als klant niet verder met je telefoon naar een ander en wordt deze alsnog gerepareerd.

Als je een refurbished toestel aanschaft

Als je een refurbished toestel wilt kopen en dit doet bij een leverancier die is aangesloten bij NTRK dan krijg je daar ook altijd garantie op. Een refurbished toestel is een gebruikt apparaat dat voorzien is van bepaalde nieuwe onderdelen en dat technisch net zo goed functioneert als een nieuwe telefoon maar enige gebruikssporen kan vertonen. Vind je dat geen probleem dan is een refurbished toestel met garantie aanschaffen altijd een stuk goedkoper dan een nieuwe smartphone kopen. Mocht er onverhoopt iets niet goed mee zijn dan zorgt de garantie ervoor dat dit opgelost wordt.

Klachten geef je eenvoudig door

Heb je toch een klacht? Dan wordt deze snel voor je opgelost door NTRK indien het bedrijf erbij aangesloten is. Je kunt een klacht snel en eenvoudig doorgeven via het klachtenformulier dat je op de website vindt.