Het voordeligste abonnement wat aansluit bij uw wensen

Iedereen heeft overal en altijd zijn mobiele telefoon bij zich. Jong en oud, zakelijk en privé, bellen en internet, we lopen allemaal de hele dag met onze telefoon. Velen hebben dan ook een abonnement afgesloten bij een mobiele provider. Toch kunnen de kosten voor een mobiel abonnement hoog oplopen. En dan rest natuurlijk de vraag; waar kunt u zo goedkoop mogelijk een abonnement afsluiten wat past bij uw wensen? 

Een simonly abonnement

Eigenlijk zijn er twee verschillende soorten abonnementen. Een abonnement inclusief een nieuw toestel en een abonnement exclusief een nieuw toestel. Deze laatste variant heet een simonly abonnement. Letterlijk vertaald betekent dit een abonnement met alleen een simkaart. Een simonly abonnement is een abonnement met een bundel voor internet en een bundel voor het bellen en sms’en. Dit abonnement is dus exclusief een nieuw toestel, dus u zult zelf voor een toestel moeten zorgen. Zo kunt u een nieuw toestel naar wens aanschaffen of u kunt het abonnement afsluiten voor uw huidige mobiele toestel. 

Geheel aangepast op uw wensen

De bundel voor zowel het internet als voor het bellen en sms-en kunt u zelf net zo groot of klein maken als u wilt. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Daarnaast verschillen de prijzen bij verschillende simonly abonnementen ook ontzettend. Natuurlijk is de prijs hoger naarmate de bundel groter wordt. Toch kan eenzelfde abonnement bij een andere provider goedkoper zijn, terwijl het abonnement dus wel exact dezelfde bundels heeft voor telefoneren en internet. Veel mensen gaan dan ook opzoek naar een sim only deal. Hiermee wordt bedoeld het abonnement met de gewenste bundels voor een zo laag mogelijke prijs per maand.

Vergelijken is besparen

Om de sim only deal te vinden die het beste bij u past, kunt u gebruik maken van een vergelijkingssite. Op zo’n site worden alle abonnementen van verschillende providers met elkaar vergeleken. U vindt hier dus overzichtelijk alle abonnementen bij elkaar. Hierdoor kunt u gemakkelijk zien welk abonnement het goedkoopste is. Natuurlijk is het wel belangrijk om in de gaten te houden of u de gewenste bundels krijgt voor deze prijs. Naast het vergelijken van de verschillende simonly abonnementen, kan een eerdergenoemde site u ook helpen met het overstappen naar een andere provider. Veel mensen vinden dit vaak lastig en weten niet of dit wel kan met hun oude abonnement. Op de website staat uitgelegd wat u moet doen om over te stappen en welke kosten hier eventueel aan verbonden zitten.