welke telefoon past bij jou

Welke telefoon past bij jou

Ik was laatst in de Mediamarkt en schrok een beetje. Alle telefoons lijken op elkaar. Zeker wanneer je in een gemiddelde telefoonwinkel staat. Alle telefoons die daar liggen zijn namelijk helemaal leeg en daardoor stuk voor stuk enorm snel. Hierdoor is het lastig om een goede keuze te maken. Ik liep dus maar naar een verkoper toe, die natuurlijk met een enorm verkoopverhaal kwam. Uiteindelijk was ik niets wijzer geworden en verliet ik de winkel maar. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om zelf wat onderzoek te doen. Ik heb hierbij gekeken naar de behoefte die ik heb. Of anders gezegd, wat ik allemaal wil doen met mijn telefoon. Ik heb gekeken naar een refurbished iPhone 7, een refurbished Samsung S7,  een nieuwe iPhone 7 en andere Android toestellen. Na een periode van een week was ik eruit en ben ik voor refurbished gegaan. In deze blog leg ik uit welke stappen ik heb genomen om tot een goede aankoop te komen.

Vind je foto’s maken belangrijk

We gebruiken onze telefoon steeds meer voor het maken van foto’s. Wanneer je foto’s maken belangrijk vindt, adviseer ik om een iPhone te nemen. Deze telefoons hebben hardwarematig misschien niet eens de beste camera’s, maar softwarematig springen ze boven alle concurrenten uit. Hierdoor maken ze met mindere hardware, mooiere foto’s.

Accuduur

Ik ben typisch iemand die echt de hele dag op zijn telefoon zit. Daarnaast verwacht ik dat de telefoon de hele dag meegaat. Ik vind accuduur dus super belangrijk. Ik zit er namelijk helemaal niet op te wachten om iedere halve dag mijn telefoon op te laden. Daarom ben ik gegaan voor een telefoon met minimaal 3000 mAh. Hierdoor wist ik zeker dat mijn telefoon de hele mee ging en dat ik er alles mee kon doen wat ik wilde.

Het besturingssysteem

Daarnaast is het besturingssysteem voor mij een make it or break it deal. Hoewel ios een prachtig systeem is dat naadloos werkt, is het marktaandeel van Android de laatste tijd enorm aan het stijgen. Dit betekent dat hier naar alle waarschijnlijkheid meer apps en software voor wordt uitgebracht. Android is here to stay en blijft alleen maar meer groeien. Wanneer je eenmaal Apple gewend bent, is het vaak lastig om over te stappen. Nieuwe iPhone toestellen kosten al snel duizend euro. Daarom is het verstandig om een keuze te maken voor een langere tijd. Ben je niet van plan iedere twee jaar duizend euro uit te geven? Dan adviseer ik jou om een Android telefoon te kopen.

Succes

Ik wens je ontzettend veel succes bij de zoektocht naar een nieuwe mobiele telefoon en hoop dat deze blog jou een beetje heeft geholpen. Succes!